بازرسی ذبح تهیه شده توسط دفتر استانی گیونگنام

Gyeongsangnam-do پیش از تعطیلات سال نو میلادی ، تحویل محصولات حیوانی ایمن را آغاز می کند.

آزمایشگاه بهداشت حیوانات استانی در تاریخ 2 اعلام کرد که بازرسی های خود را افزایش می دهد تا گوشت بی خطر در راستای افزایش مصرف دام به ساکنان تحویل شود.

ماه گذشته ، کشتار گاو 54٪ نسبت به زایمان و خوک ها 7٪ افزایش یافته است. برای مقابله با افزایش کشتار ، بازرسی های کشتار در روزهای تعطیل قبل از تعطیلات سال جدید قمری انجام می شود.

بازرس کشتار باید حداقل دو بار در روز ، از جمله قبل از شروع کشتار ، برای استاندارد بهداشتی گوشت ، وضعیت استاندارد مدیریت ایمنی فرآورده های دامی (HACCP) را در کشتارگاه بررسی کند. در صورت بروز اختلاف ، کار متوقف شده و کار پس از اقدام اصلاحی آغاز می شود. باقی مانده هایی مانند آنتی بیوتیک ها و آزمایشات میکروبی مانند باکتری های مسمومیت غذایی نیز انجام می شود.

بعلاوه ، این اقدامات علیه محصولات حیوانی غیرقانونی مانند بازرسی های بهداشتی و نشانه های دروغین سیستم ردیابی گوشت گاو با هدف تجارت دام استان انجام خواهد شد. وضعیت بهداشتی محل های کار دام ، که به دلیل فضای جشن و افزایش حجم کار می تواند از آن غفلت شود ، بررسی می شود و برچسب گذاری کلی گوشت در مواد غذایی ، از جمله سیستم تاریخچه ، بررسی می شود.

گوشت مشکوک به مخلوط کردن مواد مضر یا نقض قانون برای باقیمانده ها ، میکروارگانیسم ها و ژنتیک جمع آوری و مورد بازرسی قرار می گیرد و در صورت یافتن موارد غیرقانونی ، دفع می شود. با این حال ، با در نظر گرفتن شرایط دشوار بازار دام به دلیل کرونا 19 ، اگر این یک تخلف جدی نباشد ، اجرای قانون براساس اقدامات اصلاحی یا دستورالعمل های درجا انجام می شود ، نه مجازات.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *