تهیه شده توسط دفتر استانی گیونگنام

در ششم ، م Instituteسسه فناوری کشاورزی Gyeongsangnam-do روش های مختلفی برای استفاده از سیب های خوشمزه ، حتی اگر به عنوان میوه خام مصرف شود ، ارائه داد و سیبی را پیشنهاد کرد که به دلیل کرونا 19 مصرف آن به عنوان هدیه سال نو در حال کاهش است.

سیب ها معمولاً به صورت خام خورده می شوند ، اما سیب های خشک با ماندگاری کمتر می توانند مدت زمان طولانی تری خورده شوند. می توانید اشکال مختلفی از سیب درست کنید که با خشک کن معمولی خشک شده اند.

همچنین یک روش برش نازک یا برش خورده و خشک شده برای سهولت تغذیه کودکان و سالخوردگان وجود دارد. اگر یک سیب را به 8 قطعه برش دهید ، بخار پز کند ، جوشانده و خشک کند ، می توان آن را برای مدت طولانی در دمای اتاق مصرف کرد.

سیب های خشک شده خرد و پودر می شوند و وقتی با ماست خورده می شوند ، فیبرهای غذایی به حرکات روده کمک می کنند و از یبوست جلوگیری می کنند.

اسیدهای آلی موجود در سیب برای نرم شدن گوشت کار می کنند. وقتی گوشت ترشی شد ، آن را از طریق پوست خرد کرده و در پوست قرار دهید تا گوشت خوشمزه تر شود. اگر آب سیب ، گوشت و سبزیجات سیب را مخلوط کرده و سپس سیر و پیاز را مخلوط کرده و گوشت نرم درست کنید ، می توانید آنها را حدود یک ماه در یخچال نگهداری کنید تا بتوانید از آنها به روش های مختلف استفاده کنید.

وقتی سیب بریده می شود ، در معرض هوا سطح آن قهوه ای می شود. افزودن مقدار کمی ویتامین C یا نمک می تواند قهوه ای شدن را کاهش دهد و همچنین بهتر است Arisu یا Sinano Gold را انتخاب کنید که انواع کم قهوه ای هستند.

برای تهیه سیب خشک و انتقال تولید و فناوری سس نرم و مبتنی بر سیب ، با موسسه تحقیقات سیب در انستیتوی فناوری کشاورزی در گیونگنام تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *