نمایی از استان چونگ بوک. تهیه شده توسط استان چونگ بوک

موسسه بهداشت و محیط زیست چونگچئونگ بوک دو اعلام کرد که در نتیجه بازرسی ایمنی محصولات سئونگ سو قبل از تعطیلات 5 سال جدید قمری ، هیچ محصولی مورد بحث وجود ندارد.

این بازرسی ، که به طور مشترک با اداره ایمنی غذا و داروهای چونگ بوک دو ، انستیتوی تحقیقات بهداشت و محیط زیست و 11 شهر و شهرستان از 25 تا 29 ماه گذشته انجام شد ، بر روی 36 غذای پخته ، 14 غذای فرآوری شده و 11 آب انجام شد. محصولات مورد استفاده در مراسم.

باکتری های مسمومیت غذایی و مواد مضر مانند مواد افزودنی ، فلزات سنگین و رنگ های تار در حد استاندارد و مشخصات بودند.

انستیتوی بهداشت و محیط زیست در نظر دارد به سرعت به حوادث ایمنی غذایی با استفاده از سیستم تماس اضطراری در تعطیلات سال نو میلادی در سال جاری پاسخ دهد.

یکی از کارمندان موسسه بهداشت و محیط زیست گفت: “این بازرسی مواد غذایی در Seolseongsu تأیید کرده است که هیچ مشکلی از نظر ایمنی مواد غذایی توزیع شده در استان وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *