قبل از سال نوی قمری ، محصولات حیوانی و فرآوری شده تولید و توزیع شده در منطقه ینام ایمن شناخته شده بودند.

آزمایشگاه بهداشت حیوانات Jeollanam-do دارای 36 محصول از 15 شرکت فرآوری گوشت برای محصولات گوشتی و هدایای ژامبون ، سوسیس و غیره است که قبل از سال جدید قمری در استان تولید و توزیع می شود و 110 محصول گوشت گاو و گوشت خوک به نمایش گذاشته شده است. از فروشندگان گوشت در 22 شهر و شهرستان. مشخص شد که همه آنها در نتیجه جمع آوری و انجام آزمایش های ایمنی “غیر مطابقت” ارزیابی شده اند.

محصولات جمع آوری شده از نظر آلودگی به باکتری های مسمومیت غذایی مانند اشریشیا کلی ، سالمونلا ، لیستریا ، استافیلوکوکوس اورئوس مطابق با “استانداردها و استانداردهای پردازش مواد تشکیل دهنده محصولات دامی” و “دستورالعمل های مدیریت ایمنی مواد غذایی” مورد آزمایش قرار گرفتند. علاوه بر این ، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که آیا استانداردهای پذیرش ، مانند رنگ آمیزی ، که رنگ منحصر به فرد گوشت ، رنگ قیر تیره و مواد نگهدارنده را حفظ می کند که از فساد گوشت به عنوان مواد افزودنی غذایی جلوگیری می کند ، نقض می کند یا نه.

به طور خاص ، برای گوشت گاو و گوشت خوک ، ما همچنین آزمایش فساد را برای تأیید طراوت و شاخص های بهداشتی مانند تعداد باکتری ها و E. coli انجام دادیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *