مرکز آزمایش بهداشت حیوانات Jeollanam-do در تاریخ 23 اعلام کرد که برای تولید و عرضه محصولات حیوانی ایمن با افزایش مصرف حیوانات در آستانه تعطیلات سال نو میلادی ، نظارت ویژه ای بر شرایط بهداشتی در کشتارگاه ها انجام داده است.

این نظارت بهداشتی ویژه در Jeollanam-do در 20 کشتارگاه فعال در استان انجام می شود ، از جمله 10 گاو و خوک ، 2 بز سیاه و 4 مرغ نژادی.

به طور خاص ، در مورد گاو و خوک ، در روز 6255 راس در Jeollanam-do ذبح می شود ، اما متوسط ​​حجم کشتار روزانه در فصل اوج بیش از دو برابر است. علاوه بر این ، انتظار می رود که به دلیل تغییر در الگوی مصرف مواد غذایی به دلیل شیوع طولانی مدت COVID-19 ، مصرف محصولات حیوانی برای این تعطیلات افزایش یابد.

بر این اساس ، آزمایشگاه توانبخشی حیوانات اقدامات ویژه ای مانند افزایش ساعات کار بازرسان کشتارگاه (دامپزشکان) و اعزام کارکنان اضافی برای اطمینان از محصولات حیوانی بی خطر را انجام داده و با افزایش ساعات کار کشتارگاه و کمک به توزیع صحیح محصولات حیوانی ، بازرسی برای کشتار در روزهای تعطیل

به طور خاص ، افزایش خطر گسترش فرآورده های دامی غیر غذایی ، مانند آلودگی میکروبی به دلیل افزایش حجم کشتار ، در حال افزایش است و دولت قصد دارد بر روی ایمنی حیوانات مانند آزمایش برای باکتری های مسمومیت غذایی و تقویت نظارت بر مواد مضر تمرکز کند. آنتی بیوتیک ها.

علاوه بر این ، به منظور تأمین غذای قابل اطمینان به مصرف كنندگانی كه به دلیل شیوع بیماری های عفونی مانند آنفلوانزای فوق حاد پرندگان تمایلی به مصرف فرآورده های دامی ندارند ، ما قصد داریم پس از تأیید كاربرد ، اقدامات فوری اصلاحاتی را درباره مواردی كه نیاز به بهبود دارند ، انجام دهیم مقررات مختلف قرنطینه و بهداشت در کشتارگاه ها.

جئونگ جی یانگ ، مدیر آزمایشگاه توان بخشی حیوانات Jeollanam-do ، گفت: “ما به طور فعال بر مصرف محصولات حیوانی نظارت خواهیم کرد تا برای افزایش مصرف دام” و “من برای خانواده شما با محصولات دامی ایمن تعطیلات خوشی را آرزو می کنم جئونام ”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *